Ara llegint
Santa Eulàlia destina prop de 100.000 euros a donar suport a les entitats associatives pageses i pesqueres

Santa Eulàlia destina prop de 100.000 euros a donar suport a les entitats associatives pageses i pesqueres

L’alcaldessa de Santa Eulària des Riu, Carmen Ferrer, i els representants de diferents entitats associatives lligades al sector primari han signat la renovació dels convenis pels quals l’Ajuntament destina 97.500 euros per ajudar-los a afavorir l’associacionisme i perquè puguin acomplir millor la seua tasca de manteniment d’aquestes activitats fonamentals.

“Amb aquesta renovació es reafirma el compromís amb un sector productiu estratègic, vital per a la promoció i consolidació del consum de proximitat i l’aposta pels productes de temporada, que tanta rellevància tenen per al futur del municipi”, han explicat des del consistori.

D’una banda, l’Ajuntament de Santa Eulària aportarà 30.000 euros a la Cooperativa Agrícola Agroeivissa, presidida per Ivan Colomar Torres, i amb l’acord ambdues parts tenen l’objectiu d’enfortir i assentar l’associacionisme i la promoció agrària al municipi.

Pel que fa a la Cooperativa Agrícola de Sant Antoni, representada pel seu president, Joan Tur, l’import ascendeix fins als 2.500 euros, pel mateix concepte, atesa la importància que la feina que es duu a terme ja que incloure socis de la zona de Santa Gertrudis.

D’altra banda, José Colomar, president de la Cooperativa Agrícola de Santa Eulària, ha signat el conveni d’acord amb l’Ajuntament que reflecteix un valor total de 55.000 euros. La partida es divideix en un màxim de 35.000 euros per a inversions destinades a sufragar i mantenir l’entitat, i en 20.000 euros per al foment de l’associacionisme i la promoció agrària.

Finalment, el president de la Confraria de Pescadors d’Eivissa, Xico Cardona Ramon, ha signat un conveni per al foment del sector pesquer i el consum de peix entre els vesins i vesines del municipi, així com per al foment de l’associacionisme, per un valor que ascendeix als 10.000 euros.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt