Ara llegint
Arranquen les obres de construcció del nou centre de dia de Cala d’Or, que disposarà de 30 places

Arranquen les obres de construcció del nou centre de dia de Cala d’Or, que disposarà de 30 places

L’empresa adjudicatària de les obres de construcció del nou centre de dia de Cala d’Or per a persones grans amb dependència, Aitana Actividades de Construcciones y Servicios, ha començat les feines de desbrossament i neteja dels terrenys i l’excavació per a preparar la cimentació de l’edifici.

El nou centre destinat a persones majors amb dependència comptarà amb 30 places que s’integraran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

L’emplaçament del futur centre de dia és a dos solars del carrer dels Molins de Cala d’Or que sumen una superfície total de 1.082 metres quadrats i l’edifici tendrà una superfície construïda de 540 metres quadrats.

El centre de dia de Cala d’Or forma part del pla d’equipaments de la Conselleria d’Afers Socials i Esports destinat a incrementar el nombre de places de centre de dia i de residència destinades a les persones amb dependència.

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i la batlessa de Santanyí, Maria Pons, han visitat avui les obres del nou centre de dia de Cala d’Or. Es tracta d’un equipament pressupostat en 1 milió d’euros, que assumeixen a parts iguals les dues administracions, i té un termini d’execució de l’obra de 12 mesos.

“Des de la Conselleria d’Afers Socials teníem molt clar que els centres de dia són un dels serveis que han d’anar creixent. Ho hem fet cada legislatura i aquesta no podia quedar al marge, sempre al servei de les persones. És una feina de col·laboració institucional, que és el que s’ha de fer des de les administracions públiques’, ha dit la consellera Fina Santiago.

Per la seva part, la batlessa Maria Pons ha destacat que “vàrem oferir aquest solar a la Conselleria perquè fos un centre de dia i tot d’una ens varen confirmar que era un projecte que es podia dur endavant. La població de Cala d’Or fins ara no era molt major però ara ja hi ha un gruix de persones per a qui és necessari. Amb el centre de dia de l’Alqueria Blanca, aquest de Cala d’Or pot complementar els 13 nuclis de població que té el terme de Santanyí.”

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt