Ara llegint
Desconvocada la vaga del servei de vigilància i socorrisme de les platges de Manacor

Desconvocada la vaga del servei de vigilància i socorrisme de les platges de Manacor

L’Ajuntament de Manacor celebra l’acord entre l’empresa concessionària del servei de vigilància i socorrisme de les platges del municipi i els seus treballadors. L’entesa s’ha produït aquest dilluns matí en una negociació al Tribunal d’Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (TAMIB), en què també hi ha estat present l’Ajuntament de Manacor. Aquest acord permet desconvocar la convocatòria d’aturada de 10 dies prevista pels propers 29, 30 i 31 de juliol i 1, 4, 5, 6, 11, 12 i 13 d’agost. 

El batle de Manacor, Miquel Oliver, present a la negociació juntament amb els representants dels treballadors i de l’empresa, ha valorat molt positivament l’esforç que han fet les dues parts “per donar sortida a aquest conflicte laboral i poder garantir també el servei en un moment de màxima afluència a les platges”. “Des de l’Ajuntament de Manacor ens comprometem també a fer feina perquè el proper contracte públic per a aquest servei no només reculli les millores salarials que preveu el conveni col·lectiu del sector, sinó que també repercuteixi en millores per als usuaris”, ha afegit.  

El servei de socorrisme de les platges de Manacor compta amb una vintena de treballadors i la concessió d’aquest servei està contractat fins l’any 2025.

L’Ajuntament de Manacor ja havia mantingut reunions tant amb treballadors com amb l’empresa concessionària amb l’objectiu de trobar una solució que pogués satisfer les reivindicacions dels treballadors i, alhora, poder complir amb el contracte vigent.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt