Ara llegint
Educació planteja implantar estudis d’ESO i FP a Sant Llorenç

Educació planteja implantar estudis d’ESO i FP a Sant Llorenç

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, acompanyat del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, s’ha reunit avui amb el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Josep Jaume, i la regidora d’Educació, Dolors Sánchez, per tractar l’estat actual de les infraestructures del municipi.

El projecte bàsic d’ampliació del CEIP Sant Miquel, de Son Carrió, amb un pressupost de més de 2,6 milions d’euros, ha centrat part d’aquesta trobada. Es tracta d’una actuació que es troba actualment pendent de la llicència d’obres de l’Ajuntament.

En la reunió també s’ha plantejat, per part d’Educació, la possibilitat de poder oferir estudis d’ESO i de formació professional al municipi.

Per la seva part, l’Ajuntament ha demanat una sèrie de millores als centres educatius de la població, com és el cas de la porxada del CEIP Mestre Guillem Galmés, de Sant Llorenç. També s’han tractat qüestions referides als menjadors i al transport escolar del municipi.

Des de la Conselleria han volgut destacar que a Sant Llorenç des Cardassar i, dins les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears, s’ha fet una inversió important de gairebé 1,6 milions d’euros per part de la Conselleria. Concretament, des del passat 2016 s’han fet actuacions al CEIP Mestre Guillem Galmés, de Sant Llorenç, al CEIP Punta de n’Amer, de sa Coma, i al CEIP Sant Miquel, de Son Carrió.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt