Ara llegint
El Consell i els Països Baixos faran actuacions conjuntes per promoció turística

El Consell i els Països Baixos faran actuacions conjuntes per promoció turística

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera,ha rebut avui dematí en audiència l’ambaixador dels Països Baixos a Espanya, Jan Versteeg, en una trobada en la qual també hi ha assistit la cònsol honorària a Mallorca, Ingrid van de Reyt; el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra i el director de la Mallorca Film Comission, Pedro Barbadillo.

A la reunió, a més d’analitzar la temporada turística i la situació actual, s’han valorat accions conjuntes destinades a apostar per un turisme de qualitat mitjançant la promoció de segments turístics alternatius al sol i platja.

“Emprendrem accions durant la tardor i hivern per treballar amb els Països Baixos la promoció del turisme gastronòmic, d’un tipus de turisme interessat a conèixer altres valors que ofereix l’illa, com són una experiència gastronòmica i descobrir el nostre producte local”, ha expressat la presidenta Cladera.

En aquest sentit, s’ha constatat l’atractiu de Mallorca com a plató de cinema i escenari televisiu, també, en l’àmbit internacional, ja que durant una setmana la televisió pública holandesa enregistra un programa de màxima audiència a diferents localitats de l’illa.

El Consell, a través de la Fundació Mallorca Turisme i la Mallorca Film Comission, col·labora en aquesta iniciativa que servirà per promocionar l’illa com a destinació segura i de qualitat, així com el producte local i la gastronomia, ja que durant el programa, conduït per un dels xefs més reconeguts al país, s’empra producte de la terra.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt