Ara llegint
Els organitzadors d’una festa il·legal a una finca de Manacor s’enfronten a sancions de fins a 60.000 euros

Els organitzadors d’una festa il·legal a una finca de Manacor s’enfronten a sancions de fins a 60.000 euros

La Policia Local de Manacor i la Policia Nacional han identificat unes 40 persones, entre ells deu menors d’edat, pertanyent a més d’una desena de nuclis familiars diferents, que prenien part a una festa organitzada a una finca ubicada al voltant de la carretera de Sant Llorenç.

Va ser ahir diumenge 28 de febrer, cap a les 16 hores, quan el telèfon d’emergències 112 va rebre diverses telefonades de diferents veïns alertant que a la carretera Manacor-Sant Llorenç, concretament a la zona del Camí de Son Pobre, hi havia una finca on s’estava celebrant una festa amb l’afluència de gran nombre de vehicles i persones.

Tot seguit, la central de la Policia Local de Manacor va mobilitzar un indicatiu perquè comprovés els fets, i un cop comprovada la veracitat de la telefonada es van mobilitzar unitats de la Policia Local de Manacor i de la Policia Nacional per dur a terme una actuació conjunta.

A l’arribada dels agents al lloc dels fets, algunes de les persones van intentar abandonar-lo fugint camp a través. Es va comprovar que hi havia unes 40 persones (30 majors d’edat i 10 menors) que pertanyien a uns 12 nuclis familiars, participants a la festa, així com a gran quantitat de menjar i beure preparats per la festa.

Els agents actuants varen identificar les persones i varen informar la persona que es va identificar com propietari de la finca que havia de cessar immediatament l’activitat. Els agents varen aixecar acta per les infraccions a la vigent normativa COVID, per una infracció greu a la normativa COVID que preveu sancions d’entre 3.001 i fins a 60.000 mil euros, tant pels organitzadors com pels participants a festes il·legals.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt