Ara llegint
Felanitx comptarà amb un nou edifici municipal a final d’abril

Felanitx comptarà amb un nou edifici municipal a final d’abril

Felanitx comptarà amb un nou edifici municipal a final d’abril

L’Ajuntament de Felanitx ha visitat les obres de l’antic magatzem de la Casa Hospici- Hospital, situat al carrer Sant Alfons. Aquest espai construït l’any 1900 ha estat reformat per convertir-lo en un edifici multifuncional el qual pugui ser utilitzat per les diferents associacions i entitats del municipi. L’objectiu és donar sortida a la demanda de llocs per fer activitats lúdiques i socials.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat «la reforma s’ha fet respectant la naturalitat de l’espai que anirà destinat pels felanitxers. Les obres han anat a un ritme molt bo i esperam que es finalitzi a final del mes d’abril. A partir d’aquí les entitats ja en podran fer ús.

Són dos espais separats amb una zona oberta per donar-li un ús multifuncional. Un espai cobert lliure que dins Felanitx era una mancança. A la part superior se li donarà un ús administratiu» Els dos espais són independents i tenen la seva pròpia entrada separada, un per la plaça Mossèn Cosme Bauçà i l’altra per l’aparcament públic posterior que té entrada pel carrer Sant Alfons.

En la reforma s’han conservat la majoria dels elements existents com l’aljub, columnes de marès, taulons de fusta i murs de pedra. Recordem que l’edifici es troba inclòs dins el catàleg municipal i s’ha comptat amb un pressupost de 379.324,38 IVA inclòs.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt