Ara llegint
Felanitx demana que Es Sindicat es converteixi en la seu de la futura carrera de Belles Arts

Felanitx demana que Es Sindicat es converteixi en la seu de la futura carrera de Belles Arts

Els tres socis de govern (PP, PI, grup no adscrit) de l’Ajuntament de Felanitx demanaran al Govern Balear i el Consell de Mallorca que duguin endavant tots els tràmits necessaris perquè l’edifici d’Es Sindicat sigui la seu de la facultat de Belles Arts.

Des de l’equip de govern felanitxer recorden que fa quasi dos anys que el Consell de Mallorca és propietari de l’edifici, que va ser expropiat per convertir-lo en un centre internacional relacionat amb les arts plàstiques. Des de l’equip de Govern són conscients que la restauració d’aquest edifici és costós, però les passes burocràtiques per aconseguir que sigui la futura seu de la carrera de Belles Arts també duen el seu temps i podria ser considerada aquesta opció.

Aconseguir que la facultat de Belles Arts sigui a Felanitx generaria un dinamisme social, cultural i econòmic no només per Felanitx sinó que seria beneficiós per la comarca del Llevant, segons expliquen.

“Fa uns dies coneixíem que l’Escola Universitària Adema, centre adscrit a la UIB, donava a conèixer que volia impartir el grau universitari de Belles Arts, ja que l’alumnat de les Illes incrementa any rere any per cursar aquests estudis”, expliquen des de l’Ajuntament de Felanitx, que han aprofitat per idear la proposta.

La moció serà presentada a la pròxima plenària que es durà a terme el dilluns dia 10 de maig.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt