Ara llegint
Felanitx invertirà 50.000 euros en la creació d’un aparcament de 40 places

Felanitx invertirà 50.000 euros en la creació d’un aparcament de 40 places

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat acompanyat del regidor d’espais públics, Joan Aznar i la regidora de medi ambient Catalina Soler han presentat avui dematí el nou projecte d’adequació i condicionament d’espai lliure a Felanitx, que es situa entre els carrers Dameto, Núñez, Rocabertí i el recentment reformat Passeig Joan Estelrich.

Els terrenys que són municipals tenen una superfície aproximada de 1.750 metres quadrats i es pretén reorganitzar i comunicar més amb harmonia la zona on hi ha dues escoles. L’actuació prevista per l’Ajuntament de Felanitx és alinear els tres espais on actualment hi ha el parc caní, un terreny asfaltat inutilitzat i una zona de terra en desús.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha dit que “cream noves zones perquè la ciutadania pugui passejar i continuem complint amb la creació de noves places d’aparcament. Concretament, aquest espai és molt proper al centre de Felanitx, en dos minuts pots ser al mercat o a qualsevol comerç o establiment situat a la zona de vianants del poble. És una aposta d’aquest equip de govern que garanteix nous punts per estacionar i que embelleix una zona degradada”

L’objectiu és adequar aquest nou espai públic i unificar-lo connectant diferents carrers. En aquesta zona, molt propera al centre del poble, s’habilitaran aproximadament una quarantena de places d’aparcament que seran totalment gratuïtes i que ajudaran a descongestionar i pacificar la circulació per l’interior de Felanitx. El projecte té un cost d’aproximadament 50.000 euros, les obres s’iniciarien a principi de 2023 amb un període d’execució de dos mesos.


Recordem que aquest mandat s’hauran habilitat tres zones diferents per estacionar, una al carrer de s’Aigo, altra a l’entrada de Felanitx per Campos que actualment s’està redactant un projecte per adequar-ho tot i que ja es fa servir d’aparcament i aquesta darrera contigua al Passeig Joan Estelrich i el quarter de la Guàrdia Civil.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt