Ara llegint
Felanitx ofereix a les famílies activitats per compartir la criança dels fills

Felanitx ofereix a les famílies activitats per compartir la criança dels fills

L’Ajuntament de Felanitx a través de l’àrea d’educació ofereix, per segon any consecutiu, a les famílies amb infants d’entre 0 i 12 mesos una sèrie d’activitats i tallers amb l’objectiu de fer acompanyament en la tasca educativa dels menors. L’espai nadó i de joc s’iniciaran al mes d’octubre al local de l’associació de veïnats de Portocolom situat a l’avinguda Cala Marçal, 15 i a la sala d’es Convent de Sant Agustí de Felanitx.

La regidora d’educació, Marta Cano ha remarcat «l’any passat, aquests tallers varen tenir molt bona acollida i hem pensat que és una tasca que s’ha de programar cada any perquè té molta demanda sobretot per famílies que tenen infants que no estan escolaritzats. Les famílies poden compartir les experiències, angoixes, el dia a dia i el desenvolupament dels infants i els sentiments dels pares i mares en situacions que no saben com abordar-les»

L’any passat assistiren als tallers unes vint famílies i es va aconseguir l’objectiu que és que els nins i nines gaudeixin d’un entorn que els beneficiï, estiguin acompanyats d’altres infants i que es compti amb el suport de professionals en l’educació.

El preu públic establert és de 4€ per sessió amb un total de 15. Les inscripcions les podeu fer per correu electrònic a marta.cano@felanitx.org Aquestes activitats es duen a terme amb l’associació Infància 0 a 3 que fa més de 15 anys que està enfocada a oferir acompanyament a parelles que esperen un infant, famílies amb infants menors de 3 anys o persones interessades en l’educació i criança dels infants.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt