Ara llegint
Front comú del Govern amb Manacor i Sant Llorenç per a la regeneració del Riuet de s’Illot

Front comú del Govern amb Manacor i Sant Llorenç per a la regeneració del Riuet de s’Illot

Front comú del Govern amb Manacor i Sant Llorenç per a la regeneració del Riuet de s'Illot

El director general de Recursos Hídrics de la Conselleria de la Mar i del Cicle de l’Aigua, Joan Calafat, ha mantingut avui una reunió amb el batle de Manacor, Miquel Oliver, i el seu homòleg a Sant Llorenç des Cardassar, Jaume Soler, en la qual s’ha abordat el desenvolupament d’un projecte per a la regeneració de la zona del Riuet de s’Illot, molt degradada durant els darrers anys.

Aquesta trobada ha marcat un pas significatiu cap a la col·laboració institucional en la gestió de recursos hídrics i la conservació ambiental. Durant la reunió s’ha convingut la realització d’un estudi per a avaluar l’estat actual de l’aiguamoll i la condició de la zona costanera. Aquesta anàlisi és fonamental per a dissenyar estratègies d’intervenció que siguin efectives i sostenibles.

S’ha acordat a més, la planificació d’accions de recuperació per a aconseguir la regeneració d’aquesta zona tan emblemàtica en el període 2024-2027. L’objectiu primordial és millorar les condicions ambientals de la zona de s’Illot, assegurant així la seva preservació. També s’han analitzat els models de gestió de la zona humida, cercant la millor manera de cooperació entre les tres administracions i s’ha destacat la importància d’una gestió integrada i una coordinació efectiva per a garantir l’èxit i la sostenibilitat del projecte.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt