Ara llegint
La Unitat Bàsica de Salut de Portocolom es traslladarà al Centre Cívic per problemes a la Casa del Mar

La Unitat Bàsica de Salut de Portocolom es traslladarà al Centre Cívic per problemes a la Casa del Mar

Les instal·lacions de serveis socials s’han traslladat a la primera planta del Centre Cívic de Portocolom. Segons han explicat des de l’Ajuntament de Felanitx, el trasllat ha vingut motivat per la pròxima cessió de la planta baixa a l’IB Salut per canviar l’Unitat Bàsica de Salut de Portocolom, actualment a la Casa del Mar, un edifici amb problemes estructurals.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, ha dit avui durant una visita a les instal·lacions que “donam per arrancat un canvi important dins les instal·lacions municipals a Portocolom. Hem transformat l’espai de l’antiga biblioteca per als serveis socials, la biblioteca passa a l’espai multifuncional un lloc més ampli a l’espera del seu trasllat a la Casa de sa Sínia. Hem fet aquest canvi amb l’espera que el servei de salut es traslladi a aquestes dependències com més aviat millor”.

La regidora de serveis socials, Catalina Soler, ha manifestat per la seva banda que “Portocolom de cada vegada augmenta més de població i hem de donar-los el millor servei. Ens sentim molt satisfets, és un espai molt pràctic i funcional. Té quatre despatxos on es podrà donar servei als ciutadans i ciutadanes de Portocolom. Val a dir que era un projecte que tothom en parlava, però que durant cinc anys no s’havia fet absolutament res, per tant en manco d’un any s’ha pogut fer el trasllat”.

Ara el Consistori està redactant un conveni de cessió d’ús de la planta baixa de l’edifici del Centre Cívic de Portocolom per signar pròximament amb l’IB salut. Una vegada feta la cessió, l’IB salut redactarà el projecte i licitarà les obres de la nova Unitat Bàsica.

Recordem que les negociacions amb IB Salut es varen iniciar el passat mes d’octubre de 2020 amb la voluntat de cercar alternatives a l’actual centre sanitari situat a la Casa de Mar, devora la plaça Cas Corso.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt