Ara llegint
Nou empreses de Capdepera bequen estudis universitaris a 27 alumnes del municipi

Nou empreses de Capdepera bequen estudis universitaris a 27 alumnes del municipi

Per desè any consecutiu i amb el suport econòmic de nou empreses del municipi de Capdepera, s’ha desenvolupat la convocatòria dels Ajuts als estudis universitaris i de màster de l’any 2021.

Aquesta subvenció compta amb el patrocini de diferents empreses locals i l’Ajuntament de Capdepera n’assumeix la gestió administrativa.

En total es repartiran 32.400 euros per un total de 24 ajuts universitaris i 3 ajuts per a màsters universitaris oficials. Cada empresa sufraga l’ajut a tres alumnes, consistent en 1.200 euros per a cada alumne, amb un total de 3.600 euros per empresa.

A aquesta convocatòria s’hi han presentat un total de 47 sol·licituds, 43 per estudis de grau i 4 per estudis de màster.

Agustí Nebot, regidor d’educació ha volgut agrair avui, durant el repartiment de les beques, a les empreses col·laboradores la seva dedicació i que continuïn apostant per la formació dels estudiants del nostre municipi.

Les empreses locals que han participat en la nova edició són enguany: Aguas Capdepera S.A., Associació hotelera de Capdepera, Electro Hidráulica Llevant S.A., Predi Son Juamell , Porxada de sa Torre S.L., Grup STeH , Playas de Capdepera S.L. , Daimo Creative S.L. i TM Grupo Inmobiliario.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt