Ara llegint
Nou lloc web per a informació i reserves de l’escola rural de Son Proenç de Felanitx

Nou lloc web per a informació i reserves de l’escola rural de Son Proenç de Felanitx

Nou lloc web per a informació i reserves de l'escola rural de Son Proenç de Felanitx

L ’Ajuntament de Felanitx ha obert un lloc web amb tota la informació sobre l’escola rural de Son Proenç i mitjançant la qual els usuaris poden fer reserves telemàticament. En aquest sentit, cal dir que a partir de 2024 només es podran fer reserves telemàticament a través d’aquesta plataforma en línia.

Al web s’hi pot accedir a través de sonproenç.felanitx.org. El recinte disposa de dues zones: una dedicada a habitatge i allotjament i una altra a sala d’actes. Així es poden reservar per un màxim de tres dies separat o conjuntament els diferents espais i amb una antelació de 90 dies. L’aforament és de 12 persones.

Es poden fer reserves d’una a tres dies i, per exemple, reservar l’allotjament per 3 dies té un cost de 360 €. La reserva inclou l’ús de l’habitatge que disposa de cuina, sala d’estar, habitacions i bany. Les instal·lacions poder ser utilitzades per la població en general, tant residents al municipi de Felanitx com no residents, “sempre que les activitats a realitzar ​estiguin relacionades amb un ús social, recreatiu, educatiu o esportiu i que siguin respectuoses amb l’entorn i el medi ambient”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt