Ara llegint
Un brot de covid afecta set bombers de Felanitx i en manté altres set en confinament

Un brot de covid afecta set bombers de Felanitx i en manté altres set en confinament

El Consell de Mallorca ha informat de set casos positius de covid-19 al Parc de Bombers de Felanitx i que altres set bombers es troben en situació de confinament i pendents dels resultats de les proves de coronavirus.

Va ser el passat cap de setmana quan es varen detectar els primers casos de contagis i la Direcció Insular d’Emergències va iniciar actuacions per delimitar l’afectació als Bombers de Mallorca. El director insular d’Emergències, Xisco López ha comunicat que “s’ha sol·licitat a Atenció Primària per fer un cribratge al personal que ha prestat servei al parc de Bombers de Felanitx recentment”.

Els Bombers de Mallorca compten amb vuit parcs ubicats a Calvià, Llucmajor, Inca, Manacor, Sóller, Artà, Alcúdia i Felanitx amb un total de 252 operaris que donen cobertura a tota l’illa de Mallorca, excepte a Palma, que té un servei de bombers propi.

El Consell ha informat que aplica el pla de contingència i els protocols dels Bombers de Mallorca per coronavirus, cosa que permet que actualment els Bombers de Mallorca continuïn prestant servei en els vuit parcs.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt