Ara llegint
Ciutadella encara el segon any sense festes de Sant Joan amb un cicle d’activitats alternatives

Ciutadella encara el segon any sense festes de Sant Joan amb un cicle d’activitats alternatives

Ciutadella encara el segon any sense possibilitat de celebrar les festes de Sant Joan, després que l’any passat s’hagués de suspendre tot el programa i enguany s’hagi optat per un es activitats alternatives.

Des de l’Àrea de Festes de l’Ajuntament de Ciutadella, s’ha programat un mes de juny cultural, amb una programació especial per fer possible viure un ambient més festiu que el de l’any anterior, però sempre en un entorn segur i amb un aforament limitat, per la qual cosa caldrà inscripció prèvia.

Entre l’oferta d’activitats destaca l’exposició organitzada a la sala d’exposicions del Roser amb el títol de “I que repiquin! Radiografia d’una societat en canvi”, que s’obre al públic avui mateix i que romandrà oberta fins al 26 de juny. També, el concert de “Música de festa” a càrrec de la Banda Municipal de Música, que tindrà lloc el proper 12 de juny a la colàrsega del port; els concerts organitzats a Can Saura per al cap de setmana des Be; i les activitats gastronòmiques de la mà d’alguns dels millors cuiners i rebosters del nostre municipi, que ens mostraran les seves versions de les receptes més típiques de les nostres festes i de les quals se’n podrà fer una petita degustació.
D’altra banda, enguany també podrem gaudir de les carotes pintades per Pau Faner, que romandran exposades a Can Saura a partir de dia 2 de juny, i que es tornaran a rifar i a subhastar en benefici de Càritas i de TEA Menorca.

Per altra banda, el web i les xarxes de “Sant Joan Ciutadella” estaran actives i, des d’allà, es tindrà accés a totes les activitats en línia a www.santjoanciutadella.com

Enguany tampoc l’Ajuntament ha volgut deixar de banda el tradicional cartell de Sant Joan. Els autors del cartell d’enguany han estat els alumnes més joves del Centre Municipal d’Art, fet que valora l’esforç dels més petits del municipi i la seva visió de la festa. L’Ajuntament ha volgut que aquest cartell sigui un premi per a tots ells i que, com l’any passat, en siguin els protagonistes.

L’Ajuntament ha desitjat que tothom gaudeixi d’aquestes activitats i que puguin reviure Sant Joan en un entorn de seny i responsabilitat, amb el desig que el 2022, finalment, es torni a celebrar de la forma tradicional.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt