Ara llegint
Ferreries aprova un Catàleg de Camins amb 49 vies, quinze d’elles de titularitat privada

Ferreries aprova un Catàleg de Camins amb 49 vies, quinze d’elles de titularitat privada

El Ple de l’Ajuntament celebrat ahir aprovà definitivament el catàleg que incorpora 23 trams de titularitat municipal i un amb servitud de pas pública. El Ple de l'Ajuntament de Ferreries celebrat ahir, 25 de maig, aprovà amb 7 vots a favor i 4 en contra Catàleg municipal de Camins del terme municipal de Ferreries, després de l’anàlisi i resolució de les al·legacions rebudes. El catàleg inclou les fitxes de 49 camins, realitzades a partir de l’estudi elaborat durant els últims anys. D’aquests 49 camins es cataloguen 23 trams de titularitat municipal, 1 amb servitud de pas pública, 6 trams de titularitat dubtosa, 6 camins de titularitat pública d’altres administracions i 15 sense indicis de titularitat pública. A més, determina 6 trams susceptibles d’iniciar un expedient d’investigació d’acord amb la legislació de règim local. En les pròximes setmanes, aquesta aprovació es publicarà al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al Tauler d’Edictes de l’Ajuntament i podrà ser consultat per tots els interessats.

L’Ajuntament de Ferreries ha aprovat el seu Catàleg municipal de Camins, després de l’anàlisi i resolució de les al·legacions rebudes, que inclou les fitxes de 49 camins, realitzades a partir de l’estudi elaborat durant els últims anys.

D’aquests 49 camins es cataloguen 23 trams de titularitat municipal, 1 amb servitud de pas pública, 6 trams de titularitat dubtosa, 6 camins de titularitat pública d’altres administracions i 15 sense indicis de titularitat pública. A més, determina 6 trams susceptibles d’iniciar un expedient d’investigació d’acord amb la legislació de règim local.

En les pròximes setmanes, aquesta aprovació es publicarà al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al Tauler d’Edictes de l’Ajuntament i podrà ser consultat per tots els interessats.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt