Ara llegint
La Biblioteca de Maó se suma al programa ‘Un estiu per créixer’

La Biblioteca de Maó se suma al programa ‘Un estiu per créixer’

Per tercer any, la Biblioteca Pública i Arxiu Històric de Maó participa en el programa ‘Un estiu per créixer’, que impulsa el Consell Insular de Menorca. D’aquesta manera, durant el mes de juliol, dues joves maoneses faran feina a la biblioteca i a l’arxiu durant unes hores cada dia, col·laborant en diverses tasques. 

Ajudaran, per exemple, a dinamitzar les xarxes socials, faran feines de restauració i arxiu, donaran suport en la realització dels tallers i també duran a terme tasques d’atenció al públic, entre altres. Aquests primers dies han ajudat a dinamitzar el taller ‘Explorant la biblioteca’, que ha dirigit l’artista Ana Llorens. 

El director de la Biblioteca de Maó, Pau Salort, ha explicat que “amb aquest programa els joves assumeixen unes obligacions i poden veure com és el món laboral, i per a nosaltres és un projecte molt interessant i gratificant”.

A més, Salort ha assenyalat que “des de la Biblioteca sempre aprofitam la joventut dels participants en el programa i els demanam que ens proposin lectures per a gent de la seva edat i millores per als espais”.

Un estiu per créixer

‘Un estiu per créixer’ és un projecte que pretén ampliar el temps educatiu dels adolescents d’entre 14 i 17 anys, oferint-los una experiència formativa des del voluntariat i la participació activa en un entorn d’aprenentatge no formal, com una empresa, entitat o associació del seu municipi relacionat amb els seus interessos personals i vocacionals.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt