Ara llegint
La tecnologia led arriba al passeig marítim de Maó

La tecnologia led arriba al passeig marítim de Maó

L’Ajuntament de Maó ha licitat la primera fase del projecte per a la renovació de l’enllumenat del passeig marítim de Maó, mitjançant tecnologia de tipus led. En aquest sentit, el consistori invertirà una partida de 124.539 euros (IVA inclòs) en aquesta millora de la ciutat. El termini d’execució de l’obra serà d’un mes i mig.

La primera fase de renovació de l’enllumenat afectarà el tram del Passeig Marítim comprès entre l’Avinguda Port de Maó i l’aparcament de Sa Punta, al final de l’avinguda Fort de l’Eau. Així mateix, l’Ajuntament segueix apostant per la renovació progressiva de l’enllumenat públic de la ciutat, mitjançant focus de tipus led. La instal·lació d’aquest tipus d’enllumenat afavoreix a l’estalvi d’energia i suposa, per tant, una reducció d’emissions de CO2.

L’alcalde de Maó, Héctor Pons ha explicat que “el Passeig Marítim és una de les zones més importants de Maó des del punt de vista turístic i per la seva relació entre el port i la ciutat”. En aquest sentit l’alcalde ha afirmat que l’objectiu d’aquest projecte és “millorar la qualitat de l’enllumenat en aquest entorn, millorar l’eficiència energètica i evitar avaries que, en aquesta zona, són bastant reiterades”.

Per altra banda, Héctor Pons ha afirmat que aquesta actuació és “una primera passa que anirà acompanyada de futures inversions, tant d’enllumenat com per millorar la situació de les voreres i de l’entorn del Passeig Marítim”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt