Ara llegint
Nova edició del club d’escriptura virtual a la Xarxa de Biblioteques de Menorca

Nova edició del club d’escriptura virtual a la Xarxa de Biblioteques de Menorca

Nova edició del club d'escriptura virtual a la Xarxa de Biblioteques de Menorca

Aquest 16 d’octubre torna el club d’escriptura virtual a la Xarxa de Biblioteques de Menorca. Aquesta iniciativa és un projecte cooperatiu que té per objectiu reforçar i promoure l’escriptura en català. Les inscripcions comencen el 2 d’octubre a les biblioteques, tendrà una durada aproximada de tres mesos i una participació màxima de 30 alumnes per grup.

Es tracta d’una iniciativa que forma part del programa ‘Ponts Literaris’, un projecte cooperatiu entre la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i biblioteques de tots els territoris de llengua catalana. El seu objectiu és reforçar i promoure l’ús del català entre els diferents territoris, tot practicant l’escriptura, compartint lectures i experiències a partir de la llengua.

La doctora en escriptura, professora i escriptora Carla Gracia serà l’encarregada de conduir un club que enguany inicia dues edicions de manera simultània, atès el gran èxit de participants que van tenir les edicions del passat any.

El club d’escriptura es realitzarà a través de l’App Tellfy, molt similar a Whatsapp, però molt respectuosa amb les dades privades dels usuaris i usuàries. Els continguts del club d’escriptura es publicaran setmanalment en aquesta aplicació – vídeo, exercici, autocorrecció i exemples- i, a mitjans de desembre, tindran lloc les trobades virtuals amb la professora i tots els participats per tancar el club, que busca convertir-se en una experiència per reforçar el sentiment de pertinença idiomàtic, practicar l’escriptura i promoure la riquesa de la llengua, esdevenint un punt de trobada entre les diferents variants del català.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt