Ara llegint
Tres estudiants d’Educació Primària a la UIB de Menorca, becades per la Fundació Rubió Tudurí

Tres estudiants d’Educació Primària a la UIB de Menorca, becades per la Fundació Rubió Tudurí

Tres estudiants del grau d’Educació Primària a la Seu de la Universitat de les Illes Balears a Menorca han rebut una beca Tutor que lliura la Fundació Rubió Tudurí Andrómaco. Les tres alumnes becades són Aina Pons Triay i Vanesa Jiménez, de segon curs, i Aina Quevedo Portella, de quart del grau d’Educació Primària. Totes tres han rebut 2.000 euros per fer suport educatiu a quatre alumnes de primària que necessiten reforç i suport en els estudis.

La Fundació Rubió, que té un conveni signat amb la UIB, té, entre les seves finalitats, el foment i el desenvolupament de la cultura, la promoció i divulgació de la investigació científica, i la divulgació de temes científics i tècnics relacionats amb l’illa de Menorca. Un dels seus projectes rellevants són les beques de la Fundació adreçades a estudiants de grau universitari amb la finalitat de reforçar el compromís social dels estudiants i futurs mestres del grau d’Educació Primària.
 
A l’edició d’enguany, s’hi presentaren 17 candidats, dels quals la comissió avaluadora n’ha triat tres, tenint en compte el seu expedient acadèmic universitari, un escrit en què l’alumne havia d’exposar el que espera d’aquesta experiència i una entrevista personal.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt