Ara llegint
Un parc infantil en el moll de creuers del port de Maó

Un parc infantil en el moll de creuers del port de Maó

L'Autoritat Portuària de les Balears (APB) ha finalitzat la instal·lació d'un parc infantil al moll de Creuers del port de Maó. L'àrea de jocs està delimitada per tanques i compta amb trespol de seguretat. Seguint una temàtica marina, inclou una rèplica de la caravel·la Santa Maria, molls en forma de balena i peix, torre fortalesa i quatre panells d'activitat. L'objectiu és fomentar la interacció port-ciutat per facilitar la realització d'activitats d'interès social al domini públic de manera compatible amb la seva activitat portuària, tant per part dels veïns com dels usuaris del port. La intervenció ha estat duita a terme per l'empresa M. Polo, per un import de 362.667 euros sense IVA. Barreres arquitectòniques La intervenció també ha inclòs l'eliminació de barreres arquitectòniques de les voreres. Així, s'han remodelat les voreres limítrofes als edificis de l'APB del port de Maó eliminant un escaló existent, que es prolonga longitudinalment al llarg de les voreres, al seu eix central, als carrers Moll de Ponent i Moll de Llevant. Aquesta actuació s'alinea amb la política de Responsabilitat Social Corporativa de l'APB, que inclou l'eliminació progressiva de les barreres arquitectòniques des de la perspectiva del respecte a les diferents capacitats de les persones així com de la seguretat dels usuaris de les seves infraestructures.

L’Autoritat Portuària de les Balears (APB) ha finalitzat la instal·lació d’un parc infantil al moll de creuers del port de Maó. L’àrea de jocs està delimitada per tanques i compta amb trespol de seguretat. Seguint una temàtica marina, inclou una rèplica de la caravel·la Santa Maria, molls en forma de balena i peix, torre fortalesa i quatre panells d’activitat.

L’objectiu és fomentar la interacció port-ciutat per facilitar la realització d’activitats d’interès social al domini públic de manera compatible amb la seva activitat portuària, tant per part dels veïns com dels usuaris del port.

La intervenció ha estat duita a terme per l’empresa M. Polo, per un import de 362.667 euros, sense IVA.

Barreres arquitectòniques

La intervenció també ha inclòs l’eliminació de barreres arquitectòniques de les voreres. Així, s’han remodelat les voreres limítrofes als edificis de l’APB del port de Maó eliminant un escaló existent, que es prolonga longitudinalment al llarg de les voreres, al seu eix central, als carrers Moll de Ponent i Moll de Llevant.

Aquesta actuació s’alinea amb la política de Responsabilitat Social Corporativa de l’APB, que inclou l’eliminació progressiva de les barreres arquitectòniques des de la perspectiva del respecte a les diferents capacitats de les persones així com de la seguretat dels usuaris de les seves infraestructures.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt