Ara llegint
El servei d’autobusos TIB incrementa freqüències a la zona de Santanyí

El servei d’autobusos TIB incrementa freqüències a la zona de Santanyí

Avui s’han presentat les millores del servei del TIB que han entrat en vigència aquesta setmana que afecten el municipi de Santanyí.

Les línia 516 que uneix Cala Figuera, Cala Santanyí i Santanyí poble amb Campos ha modificat el seu recorregut per afegir una nova parada a Son Moja. A més, des de dimecres 21 ha ampliat el seu horari passant a disposar de 6 serveis diaris per sentit de dilluns a dissabte, 2 expedicions més que fins ara, i oferint 4 els diumenges i festius.

Per la serva part, la línia 517 Santanyí – Colònia de Sant Jordi – Campos des d’avui 23 de juliol modifica el seu itinerari per passar ara a circular, en algunes expedicions, per la parada Cala Llombards – s’ Almunia. El recorregut a partir d’avui és Santanyí – – Es Llombards – Ses Salines – Colònia de Sant Jordi – Campos. Aquesta línia ofereix 14 expedicions per sentit entre setmana, 15 els dissabtes i 6diumenges i festius.

A més, en el poble de Santanyí, s’han millorat les dues parades de Santanyí nord, en les quals s’han instal·lat marquesines corporatives TIB per tal de fer més còmoda l’espera als usuaris. A més s’habiliten noves parades, una per sentit, a la ronda de sa Tanca, a l’altura del carrer de Bernat Vidal i Tomàs que permeten la connectivitat amb la línia 516 Cala Figuera – Cala Santanyí – Son Moja-Campos.

També està prevista la construcció de dues noves parades a la ronda de Cas Canonge, a l’altura del carrer de Llombards que permetrà als usuaris de la zona sud del poble accedir més fàcilment a les línies 516 i 517.

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, acompanyat per la batlessa de Santanyí, Maria Pons, han presentat avui dematí aquests canvis.

Altres línies de la zona

514 Cala d’Or – Calonge – S’Horta – Es Carritxó – Cas Concos – Felanitx.

Dilluns a divendres: 7+7 / Dissabtes, diumenges i festius: 4+4

515. Cala d’Or – Campos

Dilluns a divendres 14+14 / Dissabtes 15+15 / Diumenges i festiu 6+6 .

521 Cala d’Or – Marina de Cala d’Or – Cala Egos – Portopetro – Sa Barca Trencada – Cala Mondragó

Expedicions: Dilluns a diumenge 16+16

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt