Ara llegint
Els nius de metralladora d’Es Trenc, repintats

Els nius de metralladora d’Es Trenc, repintats

El parc natural Es Trenc- Salobrar de Campos ha impulsat la restauració de les intervencions artístiques fetes, l’any 2014, als nius de metralladora en motiu de l’esdeveniment Art Nit Campos. Aquesta actuació ha estat possible gràcies a la col·laboració amb el comerç local Ca’n Ros, que ja va ser un dels patrocinadors de l’actuació del 2014 i que ha tornat a donar la pintura necessària per a la realització de la tasca. D’aquesta manera, durant les darreres setmanes del mes d’abril, la brigada de l’IBANAT del Parc, s’ha encarregat de tornar a pintar de blanc aquests elements patrimonials i esborrar les pintades vandàliques que els degradaven i, alhora, també alteraven la feina artística feta durant l’Art Nit Campos per Boa Mistura. Per tant, en aquests moments, els nius de metralladora tornen a tenir l’aspecte conferit gràcies a l’esdeveniment artístic i que ja forma part del paisatge cultural del Parc, reconegut per residents i visitants.

El parc natural Es Trenc- Salobrar de Campos ha impulsat la restauració de les intervencions artístiques fetes, l’any 2014, als nius de metralladora en motiu de l’esdeveniment Art Nit Campos.

Aquesta actuació ha estat possible gràcies a la col·laboració amb el comerç local Ca’n Ros, que ja va ser un dels patrocinadors de l’actuació del 2014 i que ha tornat a donar la pintura necessària per a la realització de la tasca.

D’aquesta manera, durant les darreres setmanes del mes d’abril, la brigada de l’IBANAT del Parc, s’ha encarregat de tornar a pintar de blanc aquests elements patrimonials i esborrar les pintades vandàliques que els degradaven i, alhora, també alteraven la feina artística feta durant l’Art Nit Campos per Boa Mistura.

Per tant, en aquests moments, els nius de metralladora tornen a tenir l’aspecte conferit gràcies a l’esdeveniment artístic i que ja forma part del paisatge cultural del Parc, reconegut per residents i visitants.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt