Ara llegint
Llucmajor dissenyarà enguany un nou camp de futbol a Sa Torre

Llucmajor dissenyarà enguany un nou camp de futbol a Sa Torre

L’Ajuntament de Llucmajor projecta la construcció d’un camp de futbol en un solar de titularitat municipal de Sa Torre. Per això, l’equip de govern ha destinat una partida de 150.000 euros del pressupost d’enguany per dotar el concurs de disseny i direcció d’obra.

El solar, que consta de 12.000 metres quadrats, ha d’incloure un camp de futbol onze amb els seus serveis i, a més, ha de preveure que, una futura segona fase, es pugui edificar un pavelló poliesportiu cobert.

“Des de fa molts d’anys, els veïns de les urbanitzacions han reclamat tenir unes instal·lacions esportives que puguin donar servei als clubs existents i a la gent de la zona, així que començam amb el procés per un concurs pel disseny de la nova infraestructura”, ha comentat el regidor d’Urbanitzacions José Pastor.

“Som conscients que les actuals infraestructures esportives municipals tenen una alta demanda, fet que provoca saturació a moments puntuals, el nostre objectiu com a equip de govern, és facilitar un servei de qualitat per la ciutadania”, ha expressat el regidor d’Esports, Simó Adrover. En aquest sentit durant els pròxims anys, estan previstes una sèrie d’intervencions per anar actualitzant les instal·lacions de tot el municipi.

@Foravila_IB
#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt