Ara llegint
Una exposició servirà per elegir el cartell oficial del trentè aniversari del Parc Natural de Mondragó

Una exposició servirà per elegir el cartell oficial del trentè aniversari del Parc Natural de Mondragó

Ahir horabaixa va quedar inaugurada l’exposició de cartells commemoratius pel trentè aniversari de la declaració del Parc Natural de Mondragó, que es celebra l’any vinent. L’exposició compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Santanyí i s’emmarca en els actes de les festes de Sant Andreu.

La direcció del Parc Natural ha volgut involucrar els veïnats de Santanyí en la celebració i, amb aquesta finalitat, ha proposat als alumnes de segon i tercer cicle de primària del municipi que elaborin un cartell de commemoració. Les 22 propostes que s’han presentat seran exposades a la Casa de Cultura de Santanyí fins dia 12 de desembre.

Els assistents a l’exposició podran votar el seu preferit. D’entre els vuit cartells més votats s’elegirà l’oficial. La comissió que l’elegirà està formada per un representant de l’ajuntament, un de l’Associació de propietaris de finques del Parc Natural, un de la direcció general d’Espais Naturals i Biodiversitat, un de l’IBANAT i un de la Junta rectora del Parc Natural.

El conseller de de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, va agrair l’alt nivell de participació i va destacar, en aquest sentit, «la gran tasca dels educadors ambientals que han anat escola per escola per explicar el projecte i incentivar la participació». El conseller considera «molt positiu que els veïnats de Santanyí, especialment els més joves, es bolquin en una commemoració tan especial». Finalment, va insistir que «és bàsic que la ciutadania s’identifiqui amb els espais naturals protegits per assegurar-ne la conservació».

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt