Ara llegint
Gabriel Janer Manila, centre d’una exposició al col·legi La Salle

Gabriel Janer Manila, centre d’una exposició al col·legi La Salle

Gabriel Janer Manila, centre d'una exposició al col·legi La Salle

L’escriptor algaidí Gabriel Janer Manila va visitar fa uns dies el col·legi La Salle Palma per inaugurar l’exposició feta per alumnes d’ESO sobre la seva obra Història de l’illa de Mallorca. A l’acte també varen assistir el director general del centre, Joan Antoni Ensenyat, i diversos professors i alumnes.

L’exposició és el resultat final d’un projecte de l’assignatura de Plàstica, dirigit pel professor Antoni Guasp, que ha consistit a reproduir en gran format els dibuixos, de l’artista Joan Guerra, que il·lustren els textos d’Història de l’illa de Mallorca mitjançant pintures i escultures. Totes les peces de l’exposició van acompanyades d’una explicació del moment històric que representen.

Gabriel Janer Manila és una peça clau en el panorama de la literatura catalana actual. Al llarg de la seva trajectòria com a escriptor, l’autor ha alternat novel·la i assaig per a adults amb literatura infantil i juvenil. El 1980 va publicar Història de l’illa de Mallorca, que és un dels clàssics de la literatura infantil i juvenil de la nostra literatura.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt