Ara llegint
Ariany i Maria de la Salut comencen la renovació de la seva normativa urbanística

Ariany i Maria de la Salut comencen la renovació de la seva normativa urbanística

La consellera de Territori del Consell de Mallorca, Maria Antònia Garcías i el director d’Urbanisme, Lluís de Corral s’han reunit amb el batle d’Ariany, Joan Ribot i amb el batle de Maria, Bernat Quetglas per recollir les demandes dels màxims representants dels consistoris en referència a les propostes inicials dels futurs planejaments urbanístics que estaran recollits als respectius avanços.

Garcías ha remarcat que tal com es va fer amb Lloret i amb Estellencs es posarà en marxa un procés participatiu, ja que “el nou planejament ha de ser com vulgui el poble, ha de reflectir les seves demandes i donar resposta a les necessitats de mobilitat, accessibilitat i sostenibilitat dels municipis”.

Maria i Ariany formen part dels cinc ajuntaments que han renovat amb el Consell de Mallorca els convenis per redactar els seus planejaments urbanístics. A hores d’ara el Consell que ja ha aprovat la delimitació de sòl urbà de Selva, i els documents de propostes inicials, l’Avanç de Lloret i Estellencs, després de dur a terme diferents reunions i d’un procés de participació ciutadana on es varen recollir les aportacions dels veïns i veïnes dels municipis.

Durant aquesta legislatura s’ha apostat per donar impuls a la sostenibilitat dels ajuntaments a través d’un Pla de Millora de la tramitació urbanística municipal, a través de la dotació de recursos suficients per accelerar la redacció del Planejament Municipal.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt