Ara llegint
En marxa les obres de la circumval·lació a Sineu

En marxa les obres de la circumval·lació a Sineu

Aquesta setmana s’ha iniciat l’execució de les obres de la zona sud del vial de circumval·lació al tram comprès entre la carretera de Lloret de Vistalegre i la carretera de Sant Joan.

La intervenció se centra en l’adaptació de la voravia a la normativa vigent d’accessibilitat i comprèn la suspensió de les barreres arquitectòniques, l’ampliació de les aceres i la millora de l’entorn. Aquesta obra pública s’ha finançat mitjançant el Pla d’Obres i Serveis del Consell de Mallorca.

L’obra s’ha iniciat amb la delimitació del vial, que durant l’execució de la reforma serà d’un únic sentit, i amb el trasplantat de les moreres, que seran reubicades a un altra espai públic. Un cop s’hagi desmantellat la instal·lació actual, les aceres seran eixamplades, reduint l’amplada de la calçada en trenta centímetres per carril. També es crearà una garangola enjardinada per separar la carretera de l’espai per a vianants i s’instal·larà una nova barana per protegir els vianants de la zona amb desnivell. La solera es configurarà amb un patró de paviment estampat. 

La reforma d’aquest tram del vial té un cost total de 78.589,50 euros, l’ha d’executar l’empresa Maties Amer-Edificación y Obra Civil en el termini d’un mes. L’Ajuntament té previst que aquesta intervenció continuï fins al pas a nivell d’Ariany per aportar més harmonia, estètica i seguretat. 

Foto: Ajuntament de Sineu

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt