Ara llegint
La Fira del Llibre torna al passeig del Born a partir d’aquest divendres amb 17 llibreries adherides

La Fira del Llibre torna al passeig del Born a partir d’aquest divendres amb 17 llibreries adherides

La Fira del Llibre, organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca, torna al passeig del Born de Palma en les dates habituals. Enguany obrirà les seves portes el divendres dia 4 i les mantindrà obertes fins al 13 de juny, en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. En total, hi participen disset llibreries agremiades, a més d’institucions.

Enguany es disposarà de dos escenaris a cada banda del passeig del Born: un més gran, a la part de la plaça de la Reina i un altre a la part de la plaça Joan Carles I. La majoria de les activitats seran d’assistència lliure fins a completar el nombre de cadires i per a algunes serà necessari reservar plaça.

El lema d’enguany és “Roda el món. Torna al Born”, per agrair la feina de totes les persones que en aquests moments de dificultat per la pandèmia han fet que el món segueixi rodant i, sobretot, que no aturi l’activitat cultural i editorial. Tots es trobaran un any més al passeig del Born de Palma per celebrar-ho, amb seguretat i ganes de cultura.

L’Institut d’Estudis Baleàrics participa en la 39a Fira del Llibre de Palma amb un programa d’activitats que arranca aquest diumenge, a les 11 hores, amb una taula rodona sobre la creació d’obres il·lustrades infantils i juvenils. Intervindran en l’acte Margalida Vinyes, Antoni Galmés, Nívola Uyá, Carles Joan Sànchez Cardona i Antoni Salom. A les 12 hores es durà a terme un recital de poesia a càrrec de Miquel Bezares, Joan Tomàs Martínez, Maria Victòria Secall i Patricia Álvarez.

Per altra banda, el dissabte 12, a les 17 hores, es presentarà el llibre Llaços. Una cançó per anar a dormir de Mateu Xurí i Toni Galmés.

Aquestes activitats s’emmarquen dins dels actes de celebració dels 50 anys de l’Institut d’Estudis Baleàrics i reivindiquen les seves noves ajudes de creació.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt