Ara llegint
Porreres habilita horts socials per a sis famílies usuàries dels Serveis Socials municipals

Porreres habilita horts socials per a sis famílies usuàries dels Serveis Socials municipals

Les àrees de Benestar Social i de Medi Ambient de l’Ajuntament de Porreres han posat en marxa els primers horts socials del municipi, que tenen com a objectiu donar l’oportunitat de conrear un petit tros de terra a sis famílies en situació de vulnerabilitat que són usuàries dels Serveis Socials.

Es tracta d’un projecte que els permetrà cultivar alguns dels seus aliments, però també facilitarà que es coneguin entre ells i que puguin compartir estones plegats.

Aquesta iniciativa s’ha posat en marxa en un espai cedit pel celler Mesquida Mora. A banda de cultivar l’hort i aprendre els beneficis nutricionals dels seus productes, també es treballaran valors.

La batlessa de Porreres, Xisca Mora, signà ahir el conveni de cessió dels terrenys amb Bàrbara Mesquida, de Mesquida Mora. “Està comprovat que a tots ens va bé tocar terra i, en aquesta situació que vivim avui dia, pareix que ho necessitam més que mai. Els usuaris dels horts tendran l’ajuda de l’equip tècnic de l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) qui els acompanyarà per dur-hi a terme pràctiques d’horticultura ecològica”, explicà la batlessa.

A l’acte de presentació de la nova iniciativa hi han estat presents també el regidor de Benestar Social, Miquel Àngel Veny i el director tècnic d’APAEMA, Nofre Fullana.

@Foravila_IB
#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt