Ara llegint
Santa Eugènia senyalitza la xarxa de rutes senderistes més transitades del municipi

Santa Eugènia senyalitza la xarxa de rutes senderistes més transitades del municipi

El municipi de Santa Eugènia disposarà d’una xarxa de rutes senderistes després que l’Ajuntament posi en marxa el projecte d’ordenació i senyalització de les rutes a peu, més transitades, que transcorren pel terme municipal.

El projecte, que té un pressupost de 26.482 euros, es durà a terme gràcies a una subvenció procedent del Pla reactivació econòmica del Consell de Mallorca i fons propis de l’Ajuntament. 

El tinent de batle i responsable de l’àrea de Medi ambient, manteniment, agricultura i desenvolupament local, Joan Riutort, ha explicat que amb aquesta iniciativa contribuïm a “posar en valor el nostre patrimoni natural, tant per als veïnats del poble com per als turistes i visitants”.

En concret, aquesta intervenció té com a principal objectiu senyalitzar totes les rutes senderistes amb què compta el municipi. A més, totes elles es dotaran d’un tòtem permanent per tal de facilitar el seu seguiment amb seguretat i evitar possibles desviaments o pèrdues. Les senyals informaran també de la possible presència de tràfic rodat, en els casos que sigui necessari.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt