Ara llegint
Sencelles comptarà amb una promoció de l’IBAVI de 10 habitatges de protecció oficial de lloguer

Sencelles comptarà amb una promoció de l’IBAVI de 10 habitatges de protecció oficial de lloguer

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, i el batle de Sencelles, Joan Carles Verd, han subscrit avui un protocol d’intencions entre l’IBAVI i l’Ajuntament per a la cessió d’un solar de titularitat municipal en el qual es construirà una promoció de 10 habitatges protegits.

El conseller ha destacat la col·laboració entre l’IBAVI i l’Ajuntament de Sencelles, “gràcies a la qual, en dos anys, els residents d’aquesta localitat podran accedir a 10 habitatges en règim de lloguer a preu assequible”.

“Ambdues administracions compartim l’objectiu comú de donar una resposta eficaç i eficient a la mancança d’habitatge social a preu assequible. Avui és un dia molt important per a Sencelles. Donam la primera passa perquè el municipi disposi d’habitatges protegits”, ha afegit Marí.

En aquest sentit, el conseller ha valorat “el compromís ferm del Govern de les Illes Balears per facilitar l’accés a l’habitatge en la nostra comunitat i per protegir als col·lectius més vulnerables. Incrementarem el parc públic d’habitatges més d’un 70% abans que s’acabi la legislatura, amb més de 1.246 nous habitatges accessibles a les Illes. En aquests moments tenim en construcció a les Illes Balears 643 habitatges de protecció pública i està previst lliurar les claus de 390 habitatges protegits més enguany”.

Per la seva part, el batle Joan Carles Verd, ha explicat els detalls de l’acord i la importància que té per al municipi.

A partir d’ara, l’Ajuntament de Sencelles ha de dur a terme totes les actuacions i procediments necessaris per posar a disposició de l’IBAVI, en un futur conveni de col·laboració, la cessió en ple domini, d’aquest solar ubicat al carrer dels Molins, per destinar-lo a la promoció i construcció d’habitatges protegits en règim de lloguer.

El solar té una superfície de 676 m² i una superfície edificable màxima de 811,20 m².

La promoció suposarà la construcció de 10 habitatges, un d’ells adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Està prevista la construcció de set habitatges de 2 dormitoris i 3 habitatges d’1 dormitori.

Tindrà un termini d’execució de divuit mesos, iniciant-se les obres l’any 2023, i suposarà una inversió de 1.798.160 euros (IVA exlòs). 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt