Ara llegint
Sencelles exigeix al Consell la inclusió de de rondes periurbanes al Pla de Carreteres

Sencelles exigeix al Consell la inclusió de de rondes periurbanes al Pla de Carreteres

El ple de Sencelles ha aprovat per unanimitat la proposta de l’equip de govern de demanar al Consell de Mallorca la inclusió de les rondes periurbanes de Sencelles i Biniali dins el proper Pla Director Sectorial de Carreteres. Així mateix, s’ha acordat adreçar la sol·licitud als grups polítics representats al Consell i al Parlament, per tal que es comprometin a donar suport a aquesta inclusió i a considerar-la una de les obres prioritàries de la pròxima legislatura.

En paraules del batle Joan Carles Verd, “aquesta és una qüestió fonamental per al nostre municipi, per això exigim un compromís clar tant a les institucions com als partits polítics. En una qüestió com aquesta a Sencelles no s’hi val fer política partidista de curta volada, sinó que és el moment que tots anem junts fent pinya per aconseguir aquest compromís ferm dels nostres partits”.

El batle va explicar que el consistori està d’acord que aquestes rondes s’incloguin en el Pla Director Sectorial i siguin una de les obres prioritàries del Consell per als pròxims anys. “Els veïnats de Sencelles i Biniali tenim el mateix dret que els d’altres municipis on les Institucions s’hi han bolcat per solucionar aquest problema, el de l’excés de trànsit als nuclis urbans, que afecta tant a la nostra qualitat de vida. Crec que ens hem de felicitar pel consens obtingut amb la proposta de l’equip de govern, i ara només cal que els partits a Palma escoltin la nostra veu. A Sencelles i Biniali volem ronda”, va dir el batle.

Verd també afirma que reiterarà la petició que va fer a l’agost, i que encara no ha rebut resposta, de reunir-se amb el conseller Iván Sevillano per presentar-li la proposta de l’Ajuntament. També promourà mocions tant al plenari del Consell com al Parlament per tal d’assolir aquest compromís.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt