Ara llegint
El Casal de Joves Sa Fàbrica d’Inca ofereix tallers i activitats durant tot l’estiu

El Casal de Joves Sa Fàbrica d’Inca ofereix tallers i activitats durant tot l’estiu

El Casal de Joves Sa Fàbrica d’Inca ha presentat una programació especial de tallers i activitats per als mesos d’estiu. Les noves propostes varen ser anunciades durant la festa d’inauguració dels nous espais exteriors del Casal.

«Hem definit un complet programa amb la finalitat de continuar dinamitzant el casal i, d’altra banda, oferir una àmplia proposta d’activitats atractives per aquest col·lectiu, que responguin a les seves demandes i necessitats», explica el regidor de Joventut, Andreu Caballero. 

La programació especial d’estiu inclou sessions de cinema, jornades de jocs de taula, excursions, tallers de cuina, tornejos de ping-pong i futbolí i tallers de còmic, entre altres activitats.

Per altra banda, durant els mesos d’estiu també continuaran els tallers autogestionats per a joves. Així, es duran a terme tallers de hip-hop, ball urbà, zumba kids, pintura, batucada, ioga o k-pop, entre d’altres.

Així mateix, el Casal de Joves Sa Fàbrica ha renovat els espais exteriors i ha habilitat una sala de jocs i un racó de lectura.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt