Ara llegint
Inca aprova ajudes a les associacions de gent gran del municipi

Inca aprova ajudes a les associacions de gent gran del municipi

Inca aprova ajudes a les associacions de gent gran del municipi

Un any més, l’Ajuntament d’Inca ha obert una nova convocatòria de subvencions per a les entitats de tercera edat sense ànim de lucre i ha aprovat atorgar una ajuda de 1.600 euros a cada associació de gent gran del municipi.

Així doncs, en el marc de la convocatòria de subvencions l’Ajuntament d’Inca ha atorgat una subvenció de 1.600 euros a l’Associació Gent Gran de Sant Francesc, el Club del Pensionista d’Inca, Amics del Centre Socio-Cultural d’Inca, l’Associació de Gent d’Inca i l’Associación de la Tercera Edad de Inca. 

«D’aquesta manera, volem seguir ajudant a les associacions de gent gran i contribuir a donar continuïtat del teixit associatiu de les persones majors existent a la ciutat d’Inca i afavorir la realització d’actuacions per aquest col·lectiu», assenyala la regidora de Gent Gran, Antonia Triguero. 

Enguany el consistori de la capital del Raiguer ha destinat un total de 8.000 euros a aquesta línia d’ajudes amb la finalitat de coadjuvar a aquelles entitats que promoguin la participació i propiciïn la realització d’actuacions que fomentin els hàbits saludables en la gent gran, la millora de les relacions socials, el manteniment de l’autonomia, la prevenció de l’aïllament, i en general tota classe d’activitats que tinguin com objecte el benestar físic, mental i social del col·lectiu de la Tercera Edat. 

En aquest cas, per tant, per atorgar les subvencions s’ha valorat que les activitats estiguin enfocades a promoure un envelliment actiu, saludable i satisfactori; i mantenir i potenciar l’associacionisme, els espais d’oci i temps lliure per la participació social del col·lectiu de persones majors del municipi. 

«La nostra gent gran és un col·lectiu molt important i molt actiu a la nostra ciutat. Entre tots i totes hem de contribuir a dinamitzar-los i contribuir per tal que tenguin al seu abast una gran proposta d’activitats per afavorir un envelliment actiu», explica el batle Virgilio Moreno.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt