Ara llegint
Inca declara d’especial interès les obres del CEIP Llevant i les de la Fundació Es Garrover

Inca declara d’especial interès les obres del CEIP Llevant i les de la Fundació Es Garrover

Inca declara d'especial interès les obres del CEIP Llevant i les de la Fundació Es Garrover

L’Ajuntament d’Inca ha declarat d’especial interès o utilitat municipal les obres a realitzar en el CEIP Llevant, l’antic Institut de Formació Professional i les noves instal·lacions de la Fundació Es Garrover. D’aquesta manera, amb aquesta declaració es reconeix una bonificació del 95% de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions  i Obres (ICIO). 

En concret, l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals (IBISEC) desenvolupa un projecte de reforma del paviment d’infantil en el CEIP Llevant. A més a més, l’IBISEC executa també 3 projectes d’obres a l’antic Institut de Formació Professional. Les primeres actuacions que es duen a terme són la reparació de pilars i paraments, substitució de baixants, reforma de bany i canvi de filloles. Així mateix, també es contempla la substitució de conduccions fecals i la reparació de la païda i de les fissures de la divisòria anterior. Finalment, l’IBISEC desenvolupa també tasques de reforç per bastaixos de fonament descalçat a l’edifici. 

D’altra banda, l’Ajuntament considera que les obres que la Fundació Es Garrover duu a terme al carrer Pérez Galdós són obres d’interès social ja que el projecte que l’entintat desenvolupa és en benefici de persones amb problemes de salut mental del municipi d’Inca. El projecte preveu la construcció d’aules formatives per al servei ocupacional de la fundació. 

Finalment, cal destacar que la bonificació de l’ICIO ha estat possible perquè el consistori de la capital del Raiguer estableix en l’ordenança fiscal reguladora de l’impost aquest descompte per aquelles obres o instal·lacions que tenguin un caràcter social, cultural, historicoartístiques o que fomentin l’ocupació. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt