Ara llegint
Inca destina més de 200.000 en millorar el poliesportiu Mateu Cañellas

Inca destina més de 200.000 en millorar el poliesportiu Mateu Cañellas

L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un pla d’actuacions amb la finalitat de millorar, augmentar i modernitzar les instal·lacions esportives del municipi. En concret, actualment ja s’està treballant a diferents espais públics, com el parc de les Illes Balears i la plaça de la Mediterrània, i aviat s’iniciaren les intervencions en el poliesportiu Mateu Cañellas per tal que les obres estiguin ja finalitzades durant el mes de setembre. 

Així doncs, el consistori de la capital del Raiguer invertirà més de 200.000 euros en el contracte de subministrament i instal·lació d’equipament esportiu per a la renovació de les instal·lacions esportives i la creació de nous espais per al foment de l’activitat física al municipi. Aquest pla especial d’inversions esportives contempla actuacions en la plaça Pobladors, la plaça de la Mediterrània, la zona esportiva del carrer Massanella, el Parc de les Illes Balears i el poliesportiu Mateu Cañellas.

De fet, actualment ja s’està treballant en el parc de les Illes Balears, ubicat en la barriada de Crist Rei, a on es duran a terme també tasques de remodelació i manteniment de la pista de futbol sala/handbol i la pista de bàsquet. En aquest espai poliesportiu també es millorarà la il·luminació i s’habilitarà un espai de cal·listènia. 

D’altra banda, ja han començat també les tasques d’instal·lació d’un circuit de treball físic exterior a la plaça de la Mediterrània i la plaça dels Pobladors, que se sumen als que ja existeixen a la plaça Mallorca i el Parc Europa, entre altres. «D’aquesta manera, cream noves zones esportives i espais moderns totalment equipats, d’acord amb les demandes i suggeriments de la ciutadania inquera», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno. 

Pel que fa al poliesportiu Mateu Cañellas, es crearà una nova pista poliesportiva a l’antiga pista d’hoquei i s’instal·laran dos jocs de cistelles, un joc complet d’equipament de voleibol, una cadira de jutge, un joc de porteries d’hoquei i un joc de porteries de futbol sala. També es realitzaran tres noves zones d’escalfament annexes a la pista d’atletisme i es construirà una pista poliesportiva d’escalfament a un dels extrems de la zona compresa entre el camp de futbol i la pista d’atletisme. Així mateix, es renovarà també la pista d’atletisme. 

Finalment cal destacar que amb aquest nou pla estratègic d’inversions en instal·lacions esportives, l’Ajuntament d’Inca dóna continuïtat al projecte desenvolupat durant els anys anteriors per modernitzar i renovar els espais públics i millorar la sostenibilitat i eficiència de les edificacions. Pel que fa als anys anteriors es varen executar actuacions per valor de més de 440.000 euros. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt