Ara llegint
Inca es prepara per celebrar la Rua, ajornada als dies 26 i 28 de maig

Inca es prepara per celebrar la Rua, ajornada als dies 26 i 28 de maig

Joana Maria Maroto, graduada en Publicitat i Relacions Públiques, ha estat la guanyadora del concurs per triar la imatge que promocionarà el Carnaval d’Inca de 2022, que enguany s’ha desplaçat al mes de maig.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, el regidor de Participació, Andreu Caballero, el regidor de Comunicació, Miguel Ángel Cortés, el regidor de Festes, Antoni Peña, juntament amb la vencedora del concurs han presentat avui el cartell de la Rua i la Rueta. 

Després de dos anys sense poder celebrar moltes tradicions a causa de la COVID-19, la jove inquera s’ha inspirat en els colors, l’alegria i la festa. «Tenim moltes ganes de fer festa, que els carrers de la nostra ciutat s’omplin de gent i de colors i això és el que volia transmetre amb la meva proposta», explica Maroto. 

Per seleccionar la imatge guanyadora, any rere any, l’Ajuntament d’Inca llança un concurs obert dirigit especialment a les persones més joves. «Un any més hem volgut implicar a tota la ciutadania en la celebració del Carnaval i potenciar la participació a través d’aquest concurs. Amb aquesta iniciativa donam l’oportunitat també que persones que no es dediquen professionalment al disseny puguin explorar i impulsar el seu vessant més creatiu», assenyala el regidor Caballero. 

La guanyadora, que rebrà un premi de 200 euros, és graduada en Publicitat i Relacions Públiques i disposa d’un màster de comunicació, organització d’esdeveniments i protocol. Actualment, exerceix com a Community Manager. 

Carnaval 2022 a Inca

Després de reunir-se amb els diferents col·lectius, centres educatius i grups que any rere any participen de les festes de Carnaval a la capital del Raiguer, l’Ajuntament d’Inca va decidit ajornar les celebracions a causa de la situació sanitària. Així doncs, a Inca la Rueta es durà a terme el pròxim 26 de maig i la Rua el 28 de maig. 

Enguany, com a novetat, la fi de festa de la Rua se celebrarà en el centre de la Ciutat, en el carrer de Miquel Duran. Pel que fa a la Rueta, la cavalcada finalitzarà a la plaça Mallorca. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt