Ara llegint
Inca instal·la més càmeres per vigilar la via pública

Inca instal·la més càmeres per vigilar la via pública

Inca instal·la més càmeres per vigilar la via pública

 L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un nou contracte de subministrament i instal·lació de càmeres per ampliar la xarxa de videovigilància controlada per la Policia Local d’Inca. D’aquesta manera, s’instal·laran 6 nous equips electrònics en punts estratègics de la ciutat els quals estaran destinats a la vigilància, control i disciplina de la circulació, investigació d’accidents i vigilància d’instal·lacions.

«Continuam treballant per millorar la seguretat ciutadana i, alhora, ampliar i incrementar els recursos tecnològics de la Policia Local per tal que puguin desenvolupar la seva feina de manera més eficient. Disposar d’una òptima xarxa de videovigilància és molt important per optimitzar les tasques de prevenció i vigilància. Així mateix, les càmeres tenen també un caràcter dissuasiu», explica la regidora de Seguretat Ciutadana, Antonia Triguero. 

El nou contracte contempla la instal·lació d’una càmera de control de trànsit a la Gran Via Colom confluència amb el carrer Fra Juníper Serra, una al creuer semafòric dels carrers General Luque amb General Weyler i una altra a l’avinguda de Lluc. D’altra banda, es col·locarà també una càmera de seguretat interior en el Palau Municipal d’Esports i una exterior de control de trànsit a l’avinguda General Luque, una càmera de seguretat exterior en el Parc Europa (en el perímetre de la pista esportiva) i, finalment, càmeres en el Parc de les Illes Balears per enregistrar l’exterior de les piscines Catalina Corro, l’aparcament, les pistes esportives i el parc infantil. 

Totes aquestes noves càmeres de videovigilància s’integraran en la xarxa municipal i seran visionades des del centre de control ubicat en les dependències de la Policia Local d’Inca. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt