Ara llegint
Inca instal·la sis fonts d’aigua potable

Inca instal·la sis fonts d’aigua potable

Inca instal·la sis fonts d'aigua potable

L’Ajuntament d’Inca ha instal·lat 6 fonts d’aigua potable a diferents zones de màxima afluència del municipi. Aquesta actuació s’ha pogut posar en marxa gràcies a la primera campanya dels pressuposts participatius impulsada pel consistori de la capital del Raiguer. De fet, el projecte «Inca, Ciutat Saludable» va ser el més votat per la ciutadania amb més de 2.500 punts. 

Les fonts de subministrament d’aigua de consum estan especialment dissenyades per poder omplir botelles, tot i que disposen també d’un braç independent per poder beure directament. Així mateix, incorporen també una altra sortida d’aigua per als animals. D’altra banda, cal destacar que les fonts són accessibles per a persones amb cadira de rodes. 

«Amb la instal·lació de fonts públiques d’aigua volem donar un servei més a la ciutadania i a les persones que ens visiten, però sobre tot conscienciar a les persones de l’impacte ambiental que té el consum d’aigua embotellada», explica el batle Virgilio Moreno. 

Segons han explicat des de l’Ajuntament d’Inca, la finalitat d’aquesta iniciativa és oferir aigua als vianants i, alhora, promoure l’ús d’ampolles reutilitzables per afavorir la reducció d’envasos d’un sol ús. Les noves fonts d’aigua s’han instal·lat a la plaça del Bestiar, parc de les Illes Balears, plaça del Blanquer, plaça dels Pobladors, Parc Europa i carrer Maó.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt