Ara llegint
Inca inverteix 267.000 euros en la millora dels camins rurals

Inca inverteix 267.000 euros en la millora dels camins rurals

Inca inverteix 267.000 euros en la millora dels camins rurals

L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un nou pla de manteniment i millora de camins rurals del terme municipal, que durarà algunes setmanes. El pressupost per a la realització d’aquestes tasques és de 267.000 euros.

«Tenim l’objectiu de continuar assolint millores a tots els indrets del nostre municipi perquè estigui en les condicions més bones possibles per la ciutadania, donant resposta a les seves necessitats. Per això, desenvolupam sempre seguit tasques d’asfaltatge dels carrers del municipi i de manteniment i millora de tots els espais públics, com són els camins rurals a banda dels carrers», ha dit el batle d’Inca, Virgilio Moreno, en donar a conèixer aquesta inversió.

Les obres de manteniment consistiran bàsicament en la neteja, desbrossament i poda dels laterals de tots els camins relacionats, anivellament i reposició de paviment asfàltic d’alguns camins existents i ja pavimentats amb anterioritat, però que necessiten millorar el seu estat.

Els camins objecte de l’actuació són els següents: Camí Vell de Biniamar y Ramal Mina de Santo Tomás, Camí des Putxet d’en Reure, Camí de ses Cimenteres o Camí de Son Estaras, Camí de Ses Veles, Camí de Son Bosc, Camí Vell de Muro a Lluch o Camí de Son Vivot i Camí Vell de Llubí. Pel que fa als camins que es repavimenteran, són el Camí Vell de Biniamar, el Camí des Putxet d’en Roure i el Camí de ses Cimenteres.

En els camins subjectes de les actuacions, als laterals hi ha mala herba, essent necessari per a un correcte manteniment dels mateixos procedir a la neteja, desbrossament i poda dels seus laterals. A més, alguns d’ells tenen el paviment asfàltic en mal estat, havent perdut en molts punts la seva capacitat portant i mostrant zones blanes que han de sanejar-se de manera que la nova fermesa quedi ben assentada.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt