Ara llegint
Inca llança una nova línia d’ajudes per als usuaris de les escoles d’estiu

Inca llança una nova línia d’ajudes per als usuaris de les escoles d’estiu

Inca llança una nova línia d’ajudes per als usuaris de les escoles d’estiu

Avui, 25 de setembre, comença el termini per a la presentació de sol·licituds per a la subvenció per als alumnes de les escoles d’estiu o de vacances, oci i temps lliure, convocada per l’Ajuntament d’Inca. Així, enguany de nou, el consistori de la capital del Raiguer destinarà una partida pressupostària per aquesta línia d’ajudes de 7.000 euros. 

«Un any més, hem posat en marxa aquesta línia de subvencions per ajudar a les famílies inqueres per tal que els més petits de la casa puguin gaudir també de l’estiu i participar de les propostes d’oci i esport que hi ha a la ciutat», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno. 

Així doncs, aquesta nova convocatòria de subvencions està dirigida als nins i nines residents al municipi que han assistit a les escoles d’estiu que s’han dut a terme a la capital del raiguer durant 2023. D’altra banda, les escoles d’estiu s’han d’haver realitzat a espais públics i els organitzadors hauran de presentar la documentació corresponent de la realització de l’activitat.

Aquesta línia de subvencions està destinada als alumnes de les escoles d’estiu que, a més d’estar empadronats a Inca, estiguin dintre d’algun dels supòsits següents: ser, almanco, dos germans inscrits a l’activitat d’estiu; ser membre de família nombrosa, tenir algun tipus de discapacitat física, psíquica o sensorial; o família monoparental. 

El termini per sol·licitar l’ajuda romandrà obert al dia 8 d’octubre i els tràmits es poden realitzar de manera telemàtica a través de la seu electrònica o presencialment en el Casal de Joves «Sa Fàbrica». Més informació a https://incaciutat.com/subvencions-escoles-estiu.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt