Ara llegint
Inca modernitza la flota mòbil de la brigada municipal

Inca modernitza la flota mòbil de la brigada municipal

Inca modernitza la flota mòbil de la brigada municipal

 L’Ajuntament d’Inca ha adquirit un camió amb cistella elevadora de 16 m i una excavadora de 1.900 kg  que donaran suport a totes les seccions de la brigada municipal. A més a més, en els pròxims mesos, arribarà un altre camió amb sistema multi lift dotat de diferents caixes.

«Continuam apostant per anar millorant i modernitzant la flota de vehicles municipals per tal d’adaptar els recursos a les necessitats que sorgeixen i, alhora, tots i totes les treballadores puguin desenvolupar la seva feina amb unes òptimes condicions», assenyala el batle, Virgilio Moreno. 

Així doncs, el nou camió permetrà realitzar actuacions a major alçada que l’actual camió cistella (12m). Aquest nou vehicle ve dotat de mecanismes d’emmagatzematge, seguretat i ergonomia amb la finalitat de millorar les feines diàries de la brigada municipal d’Inca. 

D’altra banda, l’excavadora de 1.900 kg amb diferents complements permetrà donar suport a totes les seccions de la brigada municipal amb culleres de diferents dimensions, destoconadora i martell hidraùlic. 

De forma paral·lela, es durà a terme una formació al personal de la brigada perquè tenguin un coneixement exhaustiu del funcionament i manteniment del camió i l’excavadora.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt