Ara llegint
Inca neteja les síquies del municipi de cara a possibles inundacions

Inca neteja les síquies del municipi de cara a possibles inundacions

 L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa el pla especial de neteja de totes les síquies del municipi. Les actuacions, que es desenvolupen periòdicament, consisteixen en la retirada de restes, fems, paper i envasos, així com la neteja de les males herbes que proliferen just en aquestes zones. 

«La realització d’aquestes tasques de manteniment de manera planificada i regular és molt important com a mesura de prevenció davant possibles inundacions. A més a més, la neteja de les síquies també permet restablir la seva capacitat hídrica», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno. 

D’altra banda, el consistori de la capital del Raiguer també durà a terme tasques de neteja i manteniment en el tram urbà del torrent que transcorre per la zona de l’Hospital d’Inca. De forma paral·lela, la Conselleria de Medi Ambient i Territori, a través de la Direcció General de Recursos Hídrics, s’ocuparà de la neteja de tots els torrents que transcorren pel territori que conforma el municipi d’Inca, d’acord amb les seves competències i la sol·licitud realitzada per l’Ajuntament el passat mes de juliol. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt