Ara llegint
Inca ofereix més de 1.000 places per activitats d’oci i esport durant els mesos d’estiu

Inca ofereix més de 1.000 places per activitats d’oci i esport durant els mesos d’estiu

Inca ofereix més de 1.000 places per a activitats d'oci i esport pels mesos d'estiu

Durant els mesos d’estiu a Inca, des de les àrees de joventut i esports, s’ha preparat un programa d’activitats per a totes les edats en els que podran participar més de 1.000 persones entre els mesos de juny, juliol i agost. L’objectiu de tot plegat és donar servei a les persones i promoure l’activitat física i en el cas de les famílies es pretén tenir una oferta de lleure que ajudi als pares a conciliar.

Aquest estiu es presenten dues escoles d’estiu, una adreçada a nins i nines de 3 a 14 anys i una altra per a joves de més de quinze anys. El primer grup d’edat durà a terme totes les activitats al CEIP Ponent, al CEIP Miquel Duran i Saurina i a les piscines Catalina Corró; a més s’oferirà servei d’escola matinera i servei de menjador. Pel que fa al segon grup d’edat tendrà com a base les piscines Catalina Corrò, però hi haurà sortides a diversos llocs. Aquest servei serà de caràcter més esportiu i oferirà, entre altres activitats, inici a la cal·listènia, aiguagim, senderisme o natació. En total seran 340 places per les dues escoles d’estiu.

Des de l’àrea d’esports s’ha donat molta importància a la part de natació, per això s’han creat diversos programes a cada una de les dues instal·lacions existents: les piscines Catalina Corró i les piscines del poliesportiu Mateu Cañellas.

En el cas del poliesportiu hi ha el programa de bany lliure entre el 5 de juny i el 22 de juny amb horari reduït i del 23 de juny al 10 de setembre amb un horari més ampli. A més, es preveu entre el 3 de juliol i el 31 d’agost el servei de natació d’exercici amb carrers exclusius.

A les piscines Catalina Corró, l’oferta és més de caràcter d’aprenentatge i perfecció de les habilitats. Així s’han creat cinc categories segons l’edat per a classes dirigides de natació. Per altra banda, s’ofereix un servei de natació terapèutica; tot un seguit d’activitats aquàtiques encaminades a la rehabilitació o compensació de determinades malalties articulars o lesions.

Finalment, s’ofereix entre els mesos de juny i setembre el programa “Estiu Actiu”. Es tracta d’un servei municipal adreçat a joves i adults on l’esport és l’eix principal. D’aquesta manera s’han creat uns horaris per a la pràctica esportiva dos dies a la setmana, on els monitors aniran proposant diferents activitats dirigides.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt