Ara llegint
Inca renova fins 2025 la cessió de dos locals a AMADIBA

Inca renova fins 2025 la cessió de dos locals a AMADIBA

Inca renova fins 2025 la cessió de dos locals a AMADIBA

L’Ajuntament d’Inca i l’Asociación de Madres de Discapacitados de Baleares (AMADIBA) han signat  un conveni de col·laboració per a la cessió de l’ús d’un espai municipal. Gràcies a aquest nou acord, el consistori renova fins l’any 2025 la seva concessió dels dos locals que ja havia cedit a l’associació balear i que s’ubiquen al carrer Castell de Bellver, per poder seguir desenvolupant les seves activitats a la capital del raiguer.

A l’acte de signatura hi han estat presents el batle, Virgilio Moreno; el regidor de Participació, Andreu Caballero; i la presidenta de l’entitat,  Elvira Jiménez.

«Mentre estigui en les nostres mans, Inca donarà sempre suport a totes les entitats i associacions que desenvolupen un paper tan essencial dins la nostra societat i ofereixen serveis vitals per a la ciutadania. El nostre objectiu és estar al costat dels ciutadans d’Inca, oferint-los els serveis vitals que necessitin. Per això contribuirem que AMADIBA pugui desenvolupar la seva activitat a la comarca d’Es Raiguer», destaca Moreno.

AMADIBA executa a Inca i la seva comarca un projecte consistent en prestar el servei d’atenció integral a famílies de membres amb discapacitat, destinat bàsicament al lleure i suport familiar. Concretament,  l’associació té habilitat en aquestes instal·lacions un centre de dia, l’ESPAI CÍNAMON, que presta una atenció integral físic-sanitària, psicològica i comunicativa, a les persones amb discapacitat a partir de 16 anys.

«Des del consistori inquer hem valorat sempre molt positivament la labor imprescindible que duu a terme AMADIBA a la nostra ciutat i municipis dels voltants. Per això, no hem dubtat a renovar el nostre conveni de col·laboració amb ells, per mantenir la cessió dels dos locals», explica Caballero.

Cal saber que AMADIBA és una entitat sense ànim de lucre, creada l’any 1995, que va néixer amb l’objectiu de donar suport a les famílies perquè les seves vides puguin continuar com la de qualsevol altra família que no tengui un fill depenent a càrrec seu. L’entitat ofereix una xarxa de serveis, diürns i residencials, de suport a persones amb discapacitat i serveis de conciliació familiar i orientació tècnica.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt