Ara llegint
La Policia Local d’Inca incorpora 5 nous agents

La Policia Local d’Inca incorpora 5 nous agents

Nous agents Policia Local Inca

L’Ajuntament d’Inca ha incorporat definitivament cinc nous agents a la plantilla de la Policia Local. Els nous policies locals varen començar el seu servei el passat 17 de novembre, dia del Dijous Bo, una vegada van finalitzar el seu curs bàsic de capacitació que va començar el mes de març. Durant un primer període els agents s’han incorporat a les unitats reactives del torn de dia. De cara al 2023 se’ls assignarà destí definitiu.

“Anam incorporant efectius al cos de policia per tal de millorar el servei i anar incidint als punts que demanden més atenció. Amb aquest augment dotam de més estabilitat al personal”, ha comentat el Batle, Virgilio Moreno.

A més a més, actualment està en fase final un altre procés de 6 places que iniciaran el curs a principi d’any i s’incorporaran a la plantilla el segon semestre de 2023. “La nostra intenció és anar adequant la Policia Local d’Inca a les necessitats de la ciutat i a les necessitats que van sorgint durant tot l’any”, explica el regidor de Policia Sebastià Oriol. Actualment el planter municipal està compost per 56 agents.

Per altra banda, fins a mitjan mes de desembre, els 57 alumnes del Curs de Policia Local de l’Escola Balear d’Administracions Públiques duran a terme pràctiques de regulació del trànsit per finalitzar la seva formació.

«Continuam treballant per reforçar la plantilla de la Policia Local d’Inca i aconseguir un equip estable. Per això, és imprescindible anar creant i consolidat noves places, així com venint fent, i, d’altra banda, millorar les condicions laborals de la plantilla», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

En aquest sentit, cal destacar que l’Ajuntament d’Inca durant els darrers anys ha dirigit els seus esforços en l’ampliació i consolidació de la plantilla de la Policia Local amb l’ampliació del pressupost, la dotació de noves places i la reorganització de l’equip amb una correcta relació dels llocs de feina, entre altres actuacions.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt