Ara llegint
L’Ajuntament i Fàbrica Ramis renoven el conveni per promocionar Inca com a centre de fires i congressos

L’Ajuntament i Fàbrica Ramis renoven el conveni per promocionar Inca com a centre de fires i congressos

L’Ajuntament i Fàbrica Ramis renoven el conveni per promocionar Inca com a centre de fires i congressos

El Batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el gerent de Fàbrica Ramis, Joan Ramis, acompanyats per Miguel Ángel Cortés, regidor d’economia local i promoció de la ciutat, han signat la renovació del conveni de col·laboració per a la promoció de la ciutat com a espai d’acollida de fires, congressos i trobades professionals. Un any més, la finalitat d’aquest acord és que Inca sigui un punt d’atracció per aquest tipus d’esdeveniments, ja que compta amb unes excel·lents infraestructures i per la seva ubicació al centre de l’illa de Mallorca.

«Des de l’Ajuntament d’Inca treballam decididament per posicionar Inca com a referent balear per a la celebració d’esdeveniments professionals que repercuteixin positivament en la nostra economia. Mostra d’això és que durant els darrers anys s’han anat consolidant grans esdeveniments que se celebren a Inca com el Mallorca Dream Days, Creativissim o el Mallorca Design Day, reconeguts a tota l’illa i que comptem amb un gran públic», destaca el batle Moreno. 

Per la seva part, el regidor Cortés destaca que «Inca disposa de tot un seguit d’espais públics i privats que poden satisfer qualsevol demanda, a més d’una localització privilegiada en el centre de Mallorca. Per tant, és una ciutat perfecta per realitzar fires, congressos i molts altres esdeveniments amb garanties.»

D’aquesta manera, l’Ajuntament continua desenvolupant la seva política de convenis  per sumar esforços i impulsar sinergies amb institucions, associacions i empreses que puguin donar una empenta a la ciutat en temes econòmics i socials. De fet, durant les darreres setmanes s’han signat importants acords amb la Fundació Es Garrover, les associacions de comerciants i l’Orfeó l’Harpa d’Inca, entre altres. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt