Ara llegint
L’enginyer aeronàutic Joan Rosselló Corró farà el pregó del Dijous Bo

L’enginyer aeronàutic Joan Rosselló Corró farà el pregó del Dijous Bo

L'enginyer aeronàutic Joan Rosselló Corró farà el pregó del Dijous Bo

L’enginyer superior aeronàutic, Joan Rosselló Corró, serà enguany l’encarregat de pronunciar el pregó del Dijous Bo d’Inca i donar el sus a la setmana gran del Raiguer de Mallorca. Així ho ha decidit l’Ajuntament d’Inca, com a reconeixement a la seva trajectòria professional. «Joan Rosselló és un home amb molta empenta i una admirable activitat professional, que ha duit el nom d’Inca més enllà de les nostres fronteres gràcies a la seva destacable trajectòria», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno. 

Joan Rosselló Corró, nascut a Inca l’any 1963, va estudiar enginyeria en la Universitat Politècnica de Madrid i es va especialitzar en «Aeronaus». Va iniciar la seva carrera professional en l’empresa RYMSA de Madrid, participant en el disseny i desenvolupament d’antenes de vol dels satèl·lits HISPASAT i INMARSAT, entre altres. 

Després va ser seleccionat pel Centre de Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) per treballar en l’Agència Espacial Europea, en el seu centre ESTEC a Holanda, participant en el disseny i anàlisi estructural d’elements de vehicles espacials. Actualment, treballa en Air Europa i ocupa el càrrec d’Adjunt al Director d’Operacions de Vol. També ha exercit com a professor associat en el Màster de Gestió Aeronàutica de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

El pregó del Dijous Bo 2023 a càrrec de Joan Rosselló Corró se celebrarà el pròxim 10 de novembre a les 20.30 hores, en el Teatre Principal d’Inca. Després, l’Orfeo l’Harpa d’Inca oferirà un concert, acompanyat de la Unió Musical Inquera i l’Orquestra Lauseta.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt